Bæredygtighed
Kvalitets chokolade råvarer
Generationers erfaring er vores pejlemærke, når vi udvikler og forfiner varianterne
af de tidløse klassikere – altid med et blik til marcipanens sødme,
nougatens blødhed og chokoladens balance.
Smagen af Ole Chokolade er synonym med renhed. Marcipanen er smagen af
Valencias søde mandler, nougatens base er perfekt ristede italienske
hasselnødder og chokoladen den smagsmæssige balance, der smelter i munden.
Hvad betyder bæredygtig kakao?
NR. 1 KAKAOEN - HØJERE KVALITET
Kakao er en sart afgrøde, der skal behandles med omhu - og altid i hånden. Cocoa Horizons
uddanner farmerne i, hvordan de opnår en højere kvalitet - og dermed en bedre smag i den færdige chokolade.
NR. 2 UDDANNELSE GIVER FARMERNE EN FREMTID
90 % af verdens kakao bliver dyrket i små familieforetagender, men kakaobøndernes udbytte og betaling er ofte ringe.
Næste generation søger væk, og det truer verdens produktion af kakao.
Derfor investerer Cocoa Horizons i at sikre en bæredygtig produktion af kakao - og alt starter i lokalsamfundet. Målet er at løfte 500.000 farmere ud af fattigdom.
NR. 3 FARMEREN - BEDRE LEVESTANDARD
Når kakaofarmeren bliver uddannet i nye metoder, får høsten en højere
kvalitet. Det giver farmeren en højere pris for varerne.
NR. 4 NATUREN - BESKYTTER
REGNSKOVEND
Farmeren lærer blandt andet, hvordan bæredygtig kakaodrift kræver færre kemikalier. Med en bedre økonomi behøver familierne heller ikke længere at rydde regnskov for at tilberede deres måltider over bål.
NR. 5 LOKALSAMFUNDET STYRKER KVINDER OG BØRN
Børnene er næste
generations kakaofarmere - det betyder et stort ja til skolegang og et stort nej til børnearbejde.
Der er særlige programmer for kvinderne og stort fokus på hygiejne og ren vandforsyning.
Bæredygtig emballage med omtanke
Cradle to Cradle Certified
GENANVENDELIG OG FØDVAREGODKENDT EMBALLAGE